PRP/VAMPYR

PRP/VAMPYR Behandling

Hva er PRP/VAMPYR og hva det brukes mot.

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Dracula-therapy eller Vampyr behandling. Fellesnevneren er at dette er en behandling med dine egne vekstfaktorer.

Les

Teknikken omfatter å ta ut pasientens eget blod, behandle den på en spesiell måte for å skille komponentene fra hverandre, deretter isolerer man blodvæske(plasma) som inneholder konsentrert mengde blodplater. I blodplatene finner man en rekke proteiner som fungerer som veksthormoner for kroppens celler og vev.
Veksthormon har en betennelsesdempende effekt i tillegg til stimulerende effekt, og mange andre mekanismer som fortsatt er under utforskning.

Ved å ta ut noen ml med pasients eget blod fra en vene i armen, og sprøyte dette inn igjen i den aktuelle skaden så vil denne prosessen stimulere immunforsvaret der hvor skaden sitter. Resultatet er at en ny betennelsesprosess starter og kroppen får igjen bygget opp vevet.

Hos oss er din trygghet svært viktig. Vi gjennomfører derfor alltid en konsultasjon før selv behandlingen. Denne konsultasjonen er helt uforpliktende.

Mindre

PRP/VAMPYR Behandling hjelper mot :

 • Reduserer linjer og rynker
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake
 • Jevnere hudfarge
 • Reduserer porer
 • Reduserer arr
 • Regenerer huden
 • Får sår til å gro
 • Reduserer strekkmerker
 • Solskader i hud
 • Reduserer poser under øyne

Denne behandlingen skal ikke tas:

 • Gravide
 • Personer med blødersykdom

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan forefår behandlingen?

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere. For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles.
Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken . Prp og Dermapen behandling scært anbefales.

Hvordan virker behandlingen?

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlings resultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Hvor mange behandlinger trenger jeg for ønsket effekt?

Antall behandlinger avhenger av hva som skal behandles. I de fleste tilfeller anbefales 1-3 behandlinger med ca 2 uker mellom hver behandling. Ofte anbefales en vedlikeholdsbehandling årlig.

Hvor raskt kan man se effekt av behandlingen med PRP?

Vanligvis vil man begynne å se effekt av behandlingen etter ca 2 uker.

Mulig bivirkning?

I og med at det ikke finnes kunstige stoffer i PRP, kun bestanddeler av ditt eget blod, forventes ingen bivirkninger. Metoden har blitt brukt innen mange ulike fagområder over mange år uten at det har blitt observert bivirkninger av betydning.
På grunn av bruken av en nål, kan det oppstå noe blødning på injeksjonsstedet, rødhet og hevelse, kløe eller ubehag ved injeksjonstedet.
Det er imidlertid ved enhver injeksjon en liten fare for infeksjon (mindre enn 1 av 1000).

VÅRE PRISER

1 behandling ansikt

4500,-

– Inkluderer konsultasjon og bedøvelse

Mer

Kombinert med microneedling 5900,-

Mot hårtap fra 3000,-

Andre områder fra 2000,-

Mindre