Mesoterapi

Mesoterapi Behandling

Hva er Mesoterapi og hva det brukes mot.

Mesoterapi er en behandling som består av mange små intradermal og subdermal injeksjoner i huden for å redusere aldringstegn det gir en friskere og mer strammere hud.

Les

Mesoterapi er en ikke-kirurgisk kosmetisk medisinsk behandling som bidrar til å bekjempe cellulitter og aldrende hud. På 50 tallet oppfant den franske legen Michel Pistor denne type behandling. Aktive virkestoffene blir injisert direkte inn i huden dette er grunnen til at mesoterapi er så effektiv. Cocktailene blir absorbert i et bestemt område på kroppen, hvor blodet og resten av kroppen ikke blir berørt.
Mesoterapi er svært effektiv og er en revolusjonerende behandling som gir tilbake elastisitet, glød, energi og strammer opp huden for eks. i ansiktet, halsen og decollletage. Effektiviteten av cellulite behandling består av aktive virkestoffene blir injisert direkte inn i fettet, dette eliminere fettcellene raskere og mer effektivt.

Virkestoffene som brukes i mesoterapi består av aminosyrer, vitaminer, koenzymer, hyaluronsyre, mineraler og nukleinsyrer.

Hos oss er din trygghet svært viktig. Vi gjennomfører derfor alltid en konsultasjon før selv behandlingen. Denne konsultasjonen er helt uforpliktende.
Alle stoffene og cocktailene som brukes for mesoterapi er trygge og har blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Mindre

Mesoterapi  hjelper mot :

 • Hudoppstramming
 • Hudstruktur/hudforbedring
 • Fine linjer og rynker
 • Dehydrert hud
 • Tynn hud
 • Slapp hud
 • Arr og strekkmerker
 • Hårtap
 • Cellulitter

Denne behandlingen skal ikke tas:

 • Gravide/ammende
 • Personer med sitrus allergier

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er mesoterapi mot hårtap?

Ved hårbehandling med mesoterapi tilføres det aktive ingredienser i huden hvor hårsekkene befinner seg. Det injiserer ingredienser som stimulerer stamceller, styrker hårfollikklene, reduserer betennelse, og stimulerer håret til å vokse.
Ved å injisere de aktive ingrediensene direkte i hodebunnen gir man en kjemisk stimulering som har effekt på huden og hårfollikelene.  

Hvordan foregår behandlingen mot hårtap?

Alle trenger en konsultasjon før behandlingen, man får oppgitt korrekte opplysninger om tilstanden. Det finnes noen sykdommer som er kontraindisert mesoterapi behandlingene.
-Vask håret samme dag før du kommer til behandlingen.
-Selve behandlingen tar mellom 5-15 minutter.

Hvor mange behandlinger mot hårtap trenger jeg?

– Behandlingen må gjentas hver 10 til 14 dager.
– Anbefalt behandlinger: 8 ganger.
– Etter 3 måneder bør man få gjenvekst av håret.
– Vedlikeholds behandling er en gang hver 2 måned.
– Mesoterapi mot hårtap kan kombineres med microneedling.
– Resultatene kan varierer.

Hvordan foregår en mesoterapi behandling?

Mesoterapi innebærer at man får en serie med mange små stikk med små nåler rett under huden, hvor det injiseres en mikroskopisk mengde med det ønskede mesoterapi produktet.

Er det smertefullt?

Behandlingen kan være noe smertefull, men ved å påføre en bedøvelseskrem ca 20-30 minutter før behandlingen gir behandlingen svært lite ubehag.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En mesoterapi behandlingen tar ca 30 minutter. Behandlingen kan også kombineres med microneedling. En slik behandling tar ca 1 time.

Hvor ofte trenger jeg behandlingen?

Mesoterapi behandlingen anbefales ofte som en serie på 4-6 behandlinger med ca. 2 ukers mellomrom. Deretter bør man ha en etterbehandling hver 3. måned for å opprettholde resultatet.

Hvordan ser jeg ut etter behandlingen?

Ved kun mesoterapi behandlinger, vil det være en liten risiko for at du kan få noen små blåmerker etter behandlingen. Disse vil forsvinne i løpet av en ukes tid. Ved kombinasjon mesoterapi og microneedling vil du være rød i huden ca 24-48 timer etter behandlingen. Du kan bli litt hoven, og tørr, og få en lett avflassing etter noen dager.

Mulig bivirkning?

– Små blåmerker
– Allergier

VÅRE PRISER

1 behandling ansikt

1500,-

– Inkluderer konsultasjon, bedøvelse.

Mer

Tillegg for hals/ decolletè 500,-

For hårtap fra 1500,-

Andre områder: fra 1000,-

Mindre