KJEMISK PEEL

KJEMISK PEEL Behandling

Hva er KJEMISK PEEL og hva det brukes mot.

Eksfoliering, eller peeling, fjerner døde hudceller og forebygger huden. Grunnen til at kjemisk peel er så poulært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate.

Les

Kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene.
Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden.

Hos oss er din trygghet svært viktig. Vi gjennomfører derfor alltid en konsultasjon før selv behandlingen. Denne konsultasjonen er helt uforpliktende. Alle stofene og cocktailene som brukes for kjemisk peel er trygge og har blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA).

Mindre

KJEMISK PEEL  hjelper mot :

 • Akne eller acne arr
 • Strekkmerker
 • Aldersflekker
 • Fine linjer og rynker
 • Fregner
 • Uregelmessig hudpigmentering
 • Grov hud og skjellende flekker
 • Solskadet hud.

Denne behandlingen skal ikke tas:

 • Gravide
 • Ammende
 • Personer men allergier/aktiv akne/sår/hudinfecjon
 • Roaccutanebehandling

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan foregår behandlingen?

Området renses for sminke og prepareres med en avfettende spray. Deretter legges selve syren på med en liten børste. Hvor lang tid du ligger med peelingen avhenger av hudtype og reaksjon, vanligvis fra 2-10 minutter. Når peelingen har hatt ønsket effekt, nøytraliseres huden, og den påføres en hudfornyende fuktighetskrem samt solbeskyttelse. Under behandlingen det kan forekomme at huden kjennes varm og det kan svi litt i huden under peeling prosedyren. Behandlingen tar ca 15- 20 min., og du kan i de fleste tilfeller gå rett tilbake til daglige gjøremål etterpå.

Hvordan virker behandlingen?

Kjemisk peeling utføres med ulike teknikker og syrer. Hvor stor effekten er avgjøres av tre faktorer: hvor sterk syre som brukes, hvor mye man påfører og hvor lenge den får virke.
Det er mange produktnavn på de syrene som brukes i kjemisk peeling, men jevnt over kan de deles inn i fire ulike kategorier; AHA-syrer, BHA syrer, Trikloreddiksyre (TCA) og Fenolsyre.
Noen Peeling Cocktailer leveres i ferdigdoserte ampuller klare for behandling som sørger for en effektiv, sikker behandling. Dette gir en jevnere penetrering, mer effektiv eksfoliering og har en raskere tilhelningsprosess.

Finnes det forskjelige typer peelinger?

– Glyco-Age (Glycolic, mandel og lactic syre + vitamin C)
– Mandelage (mandel syre + lipoic syre + Vitamin A )
– Bio-C (Kombinasjon av PHA+AHA + Ren Vitamin C+A I hyaluronsyre base)
– Lightening (salsylsyre, lek´skesyre, phyticsyre, kojic syre, arbutin + vitamin A)
– Ultimate Eye Corrector (Vitamin A + PHA for å reparere øyekontur/fine linjer og tramme øvre øyelokk)

Hvilken type kjemisk peel bør jeg ta?

Vår personell er utdannet og kurset i behandlingene de utfører. I en første gangs konsultasjon avgjøres det hvilken peeling som passer huden din og deg. Det er også individuelt tilpasset i forhold til dine ønsker og forventninger til effekt og resultat.

Mulig bivirkning?

– Rødhet
– Tørr hud og noe flassing

I etterkant av behandlingen.

Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

VÅRE PRISER

1 behandling ansikt

800,-

– Inkluderer konsultasjon, rensing av huden og etterbehandlingsmaske/ serum/ krem.

Mer

Tillegg for decolletè 300,-

Tillegg for hals 300,-

Andre områder (eks hæler) fra 500,-

Mindre